nieuws

WPC Amsterdam Nominees verkoopt Weesperstraat 420-446

Financieel

WPC Amsterdam Nominees 1-3 heeft het gebouw aan Weesperstraat 420 – 446 in Amsterdam verkocht aan LaSalle Investment Management. Het verkochte object omvat 7.420 m2 kantoorruimte, verdeeld over acht verdiepingen, en biedt ruimte aan 101 auto’s in de onderliggende parkeergarage.

WPC Amsterdam Nominees verkoopt Weesperstraat 420-446

De kantoorruimte is voor lange periode volledig verhuurd aan de gemeente Amsterdam. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1994 en bestaat uit een kelder, begane grond en acht verdiepingen.

CBRE en Allen & Overy begeleidden de verkoper WPC Amsterdam Nominees 1-3 bij het verkooptraject. Savills, Loyens & Loeff en technisch adviseur Tagis adviseerden de koper bij de verkoop.

Reageer op dit artikel