nieuws

Voorwaarde aandelenplaatsing NSI-directie aangepast

Financieel

Vastgoedfonds NSI heeft de prijs waartegen de directie participeert in de recent aangekondigde aandelenplaatsing aangepast. De directie participeert tegen de slotkoers van het aandeel NSI op 13 november 2013. Die bedroeg 4,80 euro.

Dat meldde NSI afgelopen vrijdag. Johan Buijs, bestuursvoorzitter van NSI: ‘Met deelname in de aandelenplaatsing heeft de directie haar vertrouwen in NSI willen benadrukken en invulling willen geven aan het verder stroomlijnen van de belangen tussen management en aandeelhouders, een wens die ook bij de nieuwe aandeelhouders speelt. Het is nadrukkelijk niet de intentie om voor de directie een uitzonderingspositie te creëren. Daarom zullen wij participeren tegen de slotkoers van het aandeel NSI op 13 november 2013 (4,80 euro ).’ De directie van NSI participeert voor in totaal 29.000 aandelen.

Het vastgoedbedrijf kondigde vrijdag 8 november aan om 75 miljoen aandelen van 4 euro per stuk uit te geven om de eigen balans te versterken en extra investeringsmogelijkheden te creëren. De drie grootbanken, ING, ABN Amro en Rabobank, hebben 80 miljoen euro geplaatst. Daarnaast heeft een groep investeerders, waaronder CBRE Clarion Securities en Cohen & Steers UK, ruim 200 miljoen euro gegarandeerd.

Reageer op dit artikel