nieuws

Adriaan van Erk neemt Slavenburg over

Financieel

De Adriaan van Erk Groep neemt de failliete bouwer Slavenburg over. In totaal neemt de bouwer uit Bergambacht ‘afgerond 20 miljoen euro omzet’ aan projecten over, zegt commissaris Adriaan van Erk.

Adriaan van Erk neemt Slavenburg over

Dat meldt Cobouw. Slavenburg gaat in afgeslankte vorm verder vanuit het kantoor van Adriaan van Erk in Bergambacht. Naar verwachting behouden tussen de vijftien en twintig werknemers hun baan. Het bouwbedrijf, opgericht in 1906, telde na een eerdere reorganisatie nog zestig medewerkers. Sinds de crisis halveerde de omzet tot ruim 50 miljoen euro. Een conflict over het project Blaakhaven in Rotterdam deed het bouwbedrijf de das om. Grootaandeelhouder Silvester Slavenburg (56) stapte vorige maand uit het leven.

Reageer op dit artikel