nieuws

van boom & slettenhaar plaatst kantoren-cv

Financieel

Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen heeft binnen een week na het verschijnen van het prospectus de eerste emissie van zijn groei-CV B&S Kantoren XI CV volledig geplaatst.

Het totale vermogen bedraagt 33,8 miljoen euro waarmee de panden te Arnhem, Eindhoven, Schiphol en Zoetermeer worden aangekocht. Naast het vernieuwde concept van de groei-CV waarmee een verbeterde spreiding, versterkte rendementsbasis en een lager risicoprofiel wordt geboden voor de belegger, is volgens de aanbieders ook de winstuitkering van 8 procent per jaar mede bepalend voor het succes. Doel van het groei-CV B&S Kantoren XI CV is om het belegd vermogen te laten groeien tot ongeveer 150 miljoen euro via de aankoop van nieuwe panden.

Reageer op dit artikel