nieuws

Unilever gaat kantoren samenvoegen

Financieel

Voedings- en wasmiddelenbedrijf Unilever wil drie werkmaatschappijen samenvoegen.

Daardoor vallen wellicht gedwongen ontslagen. Bij de drie werkmaatschappijen werken samen 800 mensen. Dat maakte Unilever (onder meer Ola, Omo en Bertolli) woensdag bekend. De heroriëntatie valt onder een wereldwijd programma om de organisatie te versimpelen. De werkmaatschappijen worden niet alleen samengevoegd in Rotterdam, ook de namen veranderen. Unilever Bestfoods Nederland wordt Unilever Foods Nederland. Lever Fabergé verandert in Home and Personal Care Nederland en de IgloMora Groep heet vanaf volgend jaar Icecream and Frozen Foods Nederland. De kantoren verhuizen van Bodegraven en Den Bosch naar Rotterdam, waar Unilever Bestfoods Nederland is gevestigd.     

Reageer op dit artikel