nieuws

synvest fund management krijgt wtb-vergunning

Financieel

SynVest Fund Management heeft op 18 oktober 2006 zijn Wtb-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toegewezen gekregen.

Het betreft een permanente vergunning om op grond van de Wet toezicht Beleggingsinstellingen (Wtb) op te mogen treden voor het beheer en plaatsen van vastgoedfondsen.SynVest Fund Management is beheerder van het per 1 september 2005 opgerichte vastgoedfonds SynVest RealEstate Fund op de markt. Het semi-open vastgoedfonds heeft op dit moment een omvang van ongeveer 12 miljoen euro. Bij het opzetten van dit fonds is zo veel mogelijk rekening gehouden met de door de AFM gesignaleerde risico’s van vastgoed-CV’s. Mede daarom hebben beleggers in dit sterk groeiende semi-open fonds de mogelijkheid om op elk gewenst ogenblik in te stappen en is er sprake van een betere risicospreiding door diversiteit in vastgoed.

Reageer op dit artikel