nieuws

Rodamco Europe kondigt nieuwe obligatieleningen aan

Financieel

Rodamco Europe, de grootste beursgenoteerde onroerend goed belegger en manager in de winkelsector in Europa, heeft Citigroup, Morgan Stanley en UBS Investment Bank aangewezen als bookrunners voor zowel een nieuwe vastrentende obligatielening als een obligatie met variabele rente.

In totaal zal Rodamco Europe ongeveer 600 miljoen euro aan nieuwe obligaties uitgeven. De transacties zullen, afhankelijk van de marktomstandigheden, later deze maand worden afgesloten. De obligatieleningen zullen worden uitgegeven onder het recent ondertekende Euro Medium Term Note (EMTN)-programma ter grootte van 2 miljard euro. De opbrengst zal worden aangewend om bestaande kortetermijnleningen te herfinancieren.     

Reageer op dit artikel