nieuws

Robeco introduceert hoog dividend-fonds

Financieel

Sinds gisteren staat de inschrijving open van Robeco Hoog Dividend Onroerend Goed.

Dit nieuwe Nederlandse fonds belegt wereldwijd in vastgoedfondsen met een fiscaalvriendelijke status. De doelstelling van het fonds is om een zo hoog mogelijk dividend uit te keren.Robeco Hoog Dividend Onroerend Goed is het tweede Robeco-fonds dat indirect in vastgoed belegt. Het andere fonds is het Robeco Property Equities fonds. Dit Luxemburgse fonds keert geen dividend uit en belegt sinds 1998 in de gehele vastgoedmarkt, dus zowel in investeerders als projectontwikkelaars.De introductieperiode duurt tot vrijdag 8 oktober 2004. De beursintroductie op Euronext Amsterdam vindt plaats op dinsdag 12 oktober 2004. De inschrijfprijs bedraagt 25 euro.     

Reageer op dit artikel