nieuws

Participanten Vastgoed Mixfonds akkoord met verkoop

Financieel

De participanten van het Vastgoed Mixfonds hebben ingestemd met de voorgenomen verkoop van de gehele directe vastgoedportefeuille voor een bedrag van 176 miljoen euro aan European Property Investor, via IXIS AEW Europe (Curzon).

Dat meldt de beheerder van het beursgenoteerde vastgoedfonds, WVN Management te Weesp.Naar verwachting zal binnen drie weken de levering van de portefeuille – exclusief een leegstaand kantoorpand te Rijswijk – aan European Property Investors worden afgerond en zal het fonds de verkoopprijs in contanten ontvangen. De beheerder zal verschillende scenario’s voor de beëindiging van het fonds uitwerken. Op zo kort mogelijke termijn zal de beheerder een vergadering van participanten oproepen om over de mogelijke beëindiging van het fonds te beslissen.Zoals Vastgoedmarkt in september reeds meldde, werd de tender voor de portefeuille van het Vastgoed Mixfonds begeleid door CBR Richard Ellis samen met Fortis Bank. Cushman & Wakefield Healey & Baker trad bij de deal op namens Curzon.     

Reageer op dit artikel