nieuws

mico hills cv investeert in bouwgrond texas

Financieel

$-states Mico Hills CV gaat in samenwerking met projectontwikkelaar JMJ Development uit Dallas een perceel met 382 landhuizen in San Antonio, Texas, ontwikkelen.

Initiatiefnemer is Global State Investments uit Weesp.Het is de bedoeling het in 2005 aangekochte perceel van 870 acres te ontwikkelen tot 382 aan particulieren te verkopen bouwpercelen. De investeringshorizon bedraagt 44 maanden. Aan eigen vermogen brengen de participanten in de CV 6,25 miljoen dollar in. Het project vergt een investering van in totaal 19 miljoen euro. Het deelnamebedrag is 50.000 euro. De initiatiefnemer gaat in zijn berekeningen uit van een winstpotentie voor de participanten van 26,4 procent return on investment ofwel 19,6 procent IRR per jaar voor belasting.

Reageer op dit artikel