nieuws

lancering vastgoedmaatschap apf vi

Financieel

APF International lanceert Vastgoed Maatschap APF VI zijn derde maatschap met Nederlands vastgoed.

De maatschap investeert in twee objecten in Nederland. Het eerste object, het volledig verhuurde kantoorpand Magnolia aan de Piet Heinstraat 77 te Goes, wordt verkregen door overname van de participaties van de maatschap die nu het eigendom houdt. Het tweede object wordt in de eerste helft van 2007 aangekocht.Er worden 283 participaties van 25.000 euro uitgegeven met een minimale afname van vijf stuks. De totale fondsinvestering is 16,65 miljoen euro. De prognose van het gemiddeld direct rendement bedraagt 8,6 procent per jaar. De uitgifte van de participaties verloopt via Reyersen van Buuren te Amstelveen. Op woensdag 13 december is er vanaf 16 uur een informatiebijeenkomst in Hotel Golden Tulip Figi te Zeist.

Reageer op dit artikel