nieuws

introductie neddex vastgoedfonds vi cv

Financieel

Neddex Vastgoed introduceert een nieuw vastgoedfonds.

Met Neddex Vastgoedfonds VI CV wordt belegd in een distributiecentrum en een kantoorgebouw. Het distributiecentrum is in januari 2006 door Heembouw uit Roelofarendsveen, nieuw opgeleverd. Het distributiecentrum staat op het nieuw ontwikkelde deel van bedrijvenpark Ruyven te Pijnacker, gelegen langs de snelweg A13, in het hart van de regio Haaglanden. Het kantoorgebouw is ultimo 2002 nieuw opgeleverd en bevindt zich op het nieuw ontwikkelde kantoor- en bedrijvenpark Papendorp te Utrecht, gelegen aan het verkeersknooppunt Ouden Rijn (A2/A12).Het distributiecentrum is tot medio 2016 verhuurd aan Grolsche Bierbrouwerij Nederland, een dochteronderneming van Koninklijke Grolsch, een beursgenoteerde onderneming met een rijke traditie en activiteiten in vijftig landen. Het kantoorgebouw is tot eind 2012 verhuurd aan Mazars Paardekoper Hoffman, een gerenommeerde accountants- en adviesorganisatie, deeluitmakend van het wereldwijde netwerk van Mazars, dat vertegenwoordigd is in vijftig landen. Bij het kantoorgebouw trad Molenbeek en Partners Bedrijfsmakelaars op namens verkoper.Het investeringsvolume van het vastgoedfonds bedraagt 10,9 miljoen euro en is voor 70 procent gefinancierd met hypothecaire leningen. Het direct exploitatierendement is geprognosticeerd op gemiddeld 11,20 procent per jaar. Op jaarbasis zal gemiddeld 7,5 procent jaar worden uitgekeerd. Het totaal rendement (inclusief indirect resultaat bij verkoop) is berekend op gemiddeld 12,22 procent per jaar (IRR 10,52 procent).

Reageer op dit artikel