nieuws

Eerste vastgoed-CV Antea Vastgoed

Financieel

Antea Vastgoed Management in Den Haag zet zijn eerste vastgoed-CV op de markt.

De naam van het fonds is Antea Vastgoed Utrecht CV. Het fonds gaat het volledig verhuurde logistieke bedrijfscomplex Proostwetering 41 op bedrijventerrein De Wetering-Noord te Utrecht verwerven. Antea Vastgoed voorziet een gemiddeld enkelvoudig rendement van 11,6 procent voor belasting. Het object is verhuurd aan TPG Post. Het contract loopt tot en met 31 mei 2012. Het gaat om een investering, inclusief bijkomende kosten en werkkapitaal, van in totaal 11,7 miljoen euro. Het voor het Fonds benodigde eigen vermogen van 3,5 miljoen euro zal worden verstrekt door de commanditaire vennoten. Daarnaast zal ING Real Estate Finance 8,2 miljoen hypothecair financieren. Er zullen 140 participaties van 25.000 euro worden uitgegeven. De stortingsdatum is gepland op 2 december 2004, waarna waarschijnlijk op 9 december 2004 het fonds tot stand komt.     

Reageer op dit artikel