nieuws

Bieder heeft Westersuyker in het vizier

Financieel

Een nog onbekend bedrijf bereidt een bod voor op het beursgenoteerde vastgoedfonds WS Vastgoed Westersuyker.

Het vastgoedfonds deelde tijdens de aandeelhoudersvergadering mee dat zich een kandidaat-koper heeft gemeld. De directie van Westersuyker heeft al met de geïnteresseerde partij gesproken, maar kan nog niet zeggen of er ook daadwerkelijk een bod zal worden uitgebracht.Westersuyker is een voormalige houdstermaatschappij van suikerproducent CSM. Het beursgenoteerde fonds heeft zich later omgevormd tot een vastgoedfonds. Bouwondernemer Dik Wessels is via twee investeringsmaatschappijen grootaandeelhouder van het fonds dat eind 2003 een beleggingsportefeuille bezat van 274 milljoen euro.De koers van het aandeel steeg gisteren met 3,32 procent naar 40,40 euro. De intrinsieke waarde per aandeel bedroeg ultimo 2003 nog 37,29 euro. De gemiddelde koers van de afgelopen veertig handelsdagen was bijna 34 euro.

Reageer op dit artikel