nieuws

beleggingsfonds holland immo group vol

Financieel

Holland Immo Group heeft zijn beleggingsfonds Holland Immo Group XIV/Woningfonds CV volledig geplaatst.

De inschrijving begon medio april en is ruimschoots overtekend. Het eigen vermogen van 16,48 miljoen euro is verdeeld in 1.648 participaties van 10.000 euro.Voor het fonds werd een woningportefeuille aangekocht bestaande uit 432 appartementen met 473 parkeerplaatsen in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam alsmede elf onder de appartementen gelegen winkels in Rotterdam, met een investeringsvolume van in totaal 65,6 miljoen euro. Voor de koper is Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars in Eindhoven opgetreden. De hypothecaire financiering is verstrekt door Bouwfonds Property Finance.Het geprognosticeerde rendement uit exploitatie en verkoop van deze belegging zal naar verwachting gemiddeld 9,0 procent op jaarbasis bedragen. De verwachte gemiddelde halfjaarlijkse winstuitkering (exclusief exit-rendement) zal naar verwachting gemiddeld 7,5 procent op jaarbasis bedragen. Inmiddels is Holland Immo Group bezig met zijn volgende beleggingsfonds waarmee het medio oktober op de markt zal komen. Dit fonds zal beleggen in een combinatie van winkels en woningen.

Reageer op dit artikel