nieuws

Annexum Invest wijzigt structuur

Financieel

Annexum Invest heeft haar organisatiestructuur gewijzigd.

TMF-groep, vanaf het begin aandeelhouder van Annexum Invest, heeft haar aandelenpakket verkocht aan het management van Annexum Invest. De aandelen zijn overgegaan in een nieuw opgerichte vennootschap Annexum Groep. Deze management buyout is gerealiseerd met behulp van Rabobank Amsterdam.De TMF-groep gaat zich in de toekomst steeds meer richten op de mondiale financiële dienstverlening. In het kader van deze gewijzigde strategie binnen TMF is besloten de aandelen van Annexum te verkopen.

Alle aandelen zijn nu in handen van de directie en enkele managers van Annexum Invest. De directie bestaat uit Huib Boissevain (CEO) en Simon Hoenderop (CFO). Verder zal de raad van commissarissen van Annexum Invest terugtreden. Uit de RvC zal een Adviesraad voor Annexum Groep worden geformeerd.

De nieuwe organisatiestructuur heeft geen gevolgen voor de dienstverlening aan de klanten, distributiekanalen, huurders, relaties en vastgoedpartijen van Annexum. Ook in de toekomst zal Annexum zich verder ontwikkelen als dienstverlener voor particuliere en institutionele beleggers met de focus op Nederlands vastgoed. Annexum beheert momenteel ongeveer 600 miljoen euro vermogen en heeft 25 medewerkers.

Reageer op dit artikel