nieuws

annexum invest lanceert winkelvastgoedfonds

Financieel

Annexum Invest lanceert Smaragdveste CV, een nieuw winkelvastgoedfonds.

Het fonds bestaat uit 38 winkelpanden op vier (winkel-) locaties in Nederland. Het eigen vermogen wordt ingebracht door particuliere beleggers. Het balanstotaal bedraagt 25,8 miljoen euro, met een eigen vermogen van 7,5 miljoen euro. De plaatsing van dit bedrag wordt verdeeld over 150 participaties van 50.000 euro per stuk. Het directe rendement bedraagt naar verwachting 9,2 procent per jaar. Het rendement wordt twee keer per jaar uitgekeerd.In het winkelcentrum Almere-Haven verwerft de CV 26 winkels. Voorts bezit de CV vier winkels in Amstelveen. In het winkelcentrum Hartje Zuid in Soest maken zeven winkelpanden onderdeel uit van de nieuwe CV. Tot slot is er een pand, gelegen aan het grote parkeerterrein van Batavia Stad, in Lelystad aangekocht. Alle aangekochte panden hebben geïndexeerde (middel) lange huurcontracten met solide huurders, waaronder ABN Amro, Fortis Bank, Rabobank, Postkantoren BV, Flällräven, Videoland, Kruidvat en Globe reisbureau.

Reageer op dit artikel