nieuws

Inschrijving wereldwijde Mipim Startup Competitie

Data en technologie

Beursorganisator Reed Midem heeft de inschrijving geopend voor de jaarlijkse wereldwijde Mipim Startup Competitie.

Inschrijving wereldwijde Mipim Startup Competitie

De voorrondes vinden plaats in New York (Mipim Proptech Summit, 11 oktober), Londen (Mipim UK, 18-19 oktober) en Hong Kong (Mipim Asia, 28-29 november). In de drie steden selecteert een  jury uit de aanmeldingen negen kandidaten die zich presenteren op de betreffende beurs  en waarvan drie doorgaan naar de finale. De negen finalisten treffen elkaar op 14 maart 2018 tijdens de Mipim in Cannes. Hier worden de drie winnaars gekozen.

Inschrijving staat alleen open voor onafhankelijke bedrijven die een originele en innovatieve oplossing hebben bedacht en die in beginsel internationaal toepasbaar is.

De Amsterdamse parkeer-startup ParkBee behaalde in de vorige ronde de tweede plaats in de finale van de Mipim Startup Competitie in Cannes. Ook het Nederlandse Chainels bereikte toen de finale in de categorie Smart Buildings.

‘Het zijn opwindende tijden voor de proptechsector. We staan pas aan het begin van de ongelooflijke combinatiemogelijkheden  van vastgoed en technologie waardoor onze gebouwen en steden slimmer en efficiënter worden, aldus Filippo Rean, hoofd van de vastgoedsectie van beursorganisator Reed Midem in Parijs.

Meer informatie op www.mipim.com/en/startup-competition/

Reageer op dit artikel