nieuws

Wat kreeg Aventicum voor Wegalaan 35 Hoofddorp?

Beleggingen

Wat kreeg Aventicum voor Wegalaan 35 Hoofddorp?

Een beursgenoteerd buitenlands bedrijf heeft het kantoorgebouw aan de Wegalaan 35-39 in Hoofddorp gekocht om er zijn Europese hoofdkantoor te vestigen.

Dat meldt DRS Makelaars, adviseur van de koper. Het object omvat 4.500 m2 kantoorruimte waarvan op de dag van oplevering 1.000 m2 is verhuurd. Het betreft een marktconforme transactie.

De verkoper, een internationale belegger, werd geadviseerd door Cairn Real Estate en Dentons Boekel. De koper werd bij zowel het zoeken als de aankoop begeleid door DRS Makelaars, Simmons en Simons en SGS.

De verkoper is AQS NL Office, een vennootschap bestuurd door de Zwitserse vermogensbeheerder Aventicum Capital Management. De koper is Dutch Oyak TCC Holdings. De prijs bedroeg 7.800.000 euro, blijkt uit de akte van levering van Wegalaan 35-49 in Hoofddorp.

Het pand was onderdeel van een portefeuille die AQS in maart 2018 van Cromwell kocht. De prijs voor Wegalaan 35-49 en Oostplein 410-428/Papegaaistraat 181 (4.203 m2) in Rotterdam bedroeg destijds 10.200.000 euro, blijkt uit de akte van die levering.

Reageer op dit artikel