nieuws

Focus voegt kliniek toe aan portefeuille

Beleggingen

Focus voegt kliniek toe aan portefeuille
K.P. van der Mandelelaan 10, Rotterdam

De ontwikkelende belegger Focus Real Estate uit Eindhoven voegt de privékliniek aan de K.P. van der Mandelelaan 10 in Rotterdam toe aan zijn beleggingsportefeuille.

Het gaat om een voormalig kantoorpand in het Rotterdamse stadsdeel Kralingen op het bedrijventerrein Brainpark dat werd getransformeerd tot een kliniek voor Equipe Zorgbedrijven. Equipe, dat zich voor dit project liet bijstaan door adviesbureau Active Vastgoed, sloot een langdurig huurcontract en heeft de vestiging inmiddels in gebruik genomen.

Focus nam het kantoorpand eind maart 2018 over voor een bedrag van 2,24 miljoen euro (Kadaster) van Impact Vastgoed in Rotterdam.

Moderne kliniek

Focus herontwikkelde 6.000 m2 kantoorruimte tot een kliniek met onder meer vier moderne operatiekamers. Eerder al realiseerde Focus klinieken in Amsterdam, Eindhoven en Hilversum. De ontwikkelende belegger uit Eindhoven speelt daarmee gericht in op de toenemende belangstelling van beleggers in zorgvastgoed.

Brainpark was in 2017 één van de gebieden die de gemeente Rotterdam inbracht op het Vastgoedmarkt Transformatieplein tijdens Provada.

Reageer op dit artikel