nieuws

CV-beleggers maken 40 procent op Kauwgomballenfabriek

Beleggingen

CV-beleggers maken 40 procent op Kauwgomballenfabriek
Kauwgomballenfabriek

APF International en Lingotto en deelnemende CV-beleggers kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking voor de herontwikkeling van de Kauwgomballenfabriek.

Op de participaties in Vastgoed CV APF IX, die in 2010 in samenwerking met Reyersen van Buuren door APF en Lingotto in beperkte kring zijn geplaatst, zal na afronding van het fonds later dit jaar een gemiddeld enkelvoudig totaalrendement van meer dan veertig procent per jaar worden gerealiseerd.

Solide belegging

Managing director Wiggert Karreman van APF International is heel verheugd dat zijn bedrijf in 2010 beleggers kon laten meedelen in de samenwerking met Lingotto. ‘Ook tijdens het diepste punt van de crisis heeft deze locatie en vooral de eerder door Lingotto gecreëerde bruisende en creatieve omgeving, er toe geleid dat dit altijd een solide belegging is geweest. Het management, de recent versnelde ontwikkeling van stad in de richting van deze omgeving en het zeer sterk aantrekken van de markt heeft er toe geleid dat onze beleggers zeer tevreden kunnen terugkijken op deze belegging waarbij gedurende een zeer lange periode een uniek totaalrendement is behaald.’

100 procent rendement

Vastgoedmarkt constateerde eerder een rendement van ruim honderd procent voor de beleggers, op basis van het in 2010 uitgebrachte prospectus van de CV.

Reageer op dit artikel