nieuws

The Young Group koopt Parkstraat aan

Beleggingen

Maandag 17 december 2018 zijn de objecten aan de Parkstraat 101 – 109 door NSI verkocht aan The Young Group. Vastgoedmarkt achterhaalde de verkoopsom.

The Young Group koopt Parkstraat aan

De aankoop bestaat uit vier klassieke herenpanden van 3.500 m2 en 41 parkeerplaatsen op eigen grond. Volgens de leveringsakte van 17 december 2018 in het Kadaster is 6,26 miljoen euro betaald. Nog diezelfde dag verkreeg The Young Management Participatie Holding een hypotheek van in totaal 13, 209 miljoen euro op het complex, verstrekt door ABN Amro. Verkoper NSI verwierf het Haagse complex op 3 juli 2018 als onderdeel van een portefeuille deal met VastNed, waarmee in totaal 41,855 miljoen euro gemoeid was.

The Young Group houdt zich momenteel bezig met de planvorming van de vier karakteristieke gebouwen in de statige Haagse wijk Willemspark.  The Young Group wil haar ambities graag spoedig realiseren binnen de huidige functies (o.nder andere wonen en kantoor).

De verkoop is tot stand gebracht en begeleid door Cushman & Wakefield Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel