nieuws

Savills IM verwerft dc BrandLoyalty in Venlo

Beleggingen

Vastgoedvermogensbeheerder Savills IM heeft het distributiecentrum van BrandLoyalty in Venlo aangekocht voor 48 miljoen euro van een particuliere belegger in een ‘off market’ transactie.

Savills IM verwerft dc BrandLoyalty in Venlo

Het moderne distributiecentrum is gebouwd in 2013 en volledig langjarig verhuurd aan BrandLoyalty. Het object bestaat uit  39.900 m2 magazijnruimte,  2.950 m2 mezzanine ruimte en 1.300 m2 kantoorruimte.

Het gebouw ligt  in Venlo, de logistieke hotspot van Nederland. De locatie heeft uitstekende verbindingen via snelwegen A67 en A73 met directe toegang tot de rest van Europa en de haven van Rotterdam.

Marcel Fleminks, Co-head van Savills IM Nederland: ‘Wij zijn zeer verheugd met deze acquisitie, de vierde aankoop voor ons eigen ELF II fonds. Het object past qua grootte, perfecte ligging, kwaliteit en lange looptijd van de huurovereenkomst met een gerenommeerde huurder, perfect in de aankoopvoorwaarden van dit fonds. De transactie bewijst eens te meer dat Savills IM in de logistieke markt op elk spectrum actief is, voor meerdere fondsen en mandaten en van kleinere tot XL-logistieke objecten.

NL real estate – Knight Frank heeft verkoper commercieel geadviseerd gedurende het verkooptraject. CVO en CMS hebben verkoper respectievelijk van juridisch en technisch advies voorzien. DentonsBoekel en RoyalHaskoning hebben Savills IM respectievelijk van juridisch en technisch advies voorzien

Reageer op dit artikel