nieuws

NSI verkoopt kantoor Son en Breugel

Beleggingen

NSI heeft kantoor Villa 2000-1 in Son en Breugel verkocht aan Bulsink Bouwgroep. De koper zal het gebouw na een ingrijpende verbouwing en modernisering zelf betrekken om haar groeiambities verder vorm te geven.

NSI verkoopt kantoor Son en Breugel
Villa 2000 in Son en Breugel

Dat meldt vastgoedadviseur Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, in een persbericht zonder financiële details. Het vijflaags gebouw omvat 2.540 m2 kantoorruimte en beschikt over 64 eigen parkeerplaatsen. De koopsom bedraagt 1,5 miljoen euro, blijkt uit Kadastercijfers van 2 november 2018. NSI is bezig om zijn niet-kernportefeuille af te stoten.

Eind 2017 verkocht NSI al gebouw II van Villa 2000 aan eindgebruiker 24/7 Chauffeursdiensten. Villa 2000 is gelegen ten noorden van Eindhoven op bedrijventerrein Ekkersrijt-west in Son en Breugel bij het knooppunt van Rijkswegen A50 en A58. Ook deze transactie werd namens verkoper NSI tot stand gebracht door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Reageer op dit artikel