nieuws

Amsterdam gunt De Maese Woningen ontwikkeling Polderweg

Beleggingen

De Maese Woningen heeft een tender gewonnen en gaat 54 woningen realiseren voor het middensegment huur aan de Polderweg in het woon- winkelgebied Amsterdam Oostpoort.

Amsterdam gunt De Maese Woningen ontwikkeling Polderweg

De tender is uitgeschreven door de gemeente Amsterdam en omvat een programma met middeldure huurwoningen van verschillende omvang. Met het CBRE Dutch Residential Fund is overeenstemming bereikt over de afname en verhuur van de appartementen in het complex.

Met het ‘Polderblok’ geeft De Maese Woningen invulling aan de doelstelling van de gemeente Amsterdam om eenpersoonshuishoudens tegen een betaalbare huur een plek te geven in de stad. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Paul de Ruiter Architects,DS Landschaparchitecten en Tenderboost.

De variatie van woninggrootte maakt de woningen geschikt voor verschillende doelgroepen. Duurzaamheid wordt vertaald door ‘nul op de meter’ en het realiseren van een uniek groenconcept met een variatie aan klimplanten.

Reageer op dit artikel