nieuws

ASR Real Estate steunt Homeplan

Beleggingen

Marike van Seeters, directeur van Homeplan, heeft op 20 februari 2018 een cheque van 3.500 euro in ontvangst van ASR Real Estate.

ASR Real Estate steunt Homeplan
vlnr: Dré van Leeuwen (Head of Capital Markets Netherlands JLL), Marike van Seeters (directeur HomePlan) en Dick Gort (ceo ASR Real Estate).

Met dit bedrag steunt ASR Real Estate de huisvestingsprojecten van Stichting HomePlan als winnaar van de Gouden Baksteen, een initiatief van JLL. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van investeerders. In dit onderzoek onder nationale en internationale vastgoedbeleggers, verkozen de respondenten een collega-investeerder die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid of behaalde prestaties.

De Gouden Baksteen 2017 werd op 23 november in ontvangst genomen door Dick Gort, ceo van ASR Real Estate tijdens de derde editie van Realwise. Dit is het jaarlijkse evenement van JLL in de Hermitage. JLL is partner van Stichting HomePlan en zeer betrokken bij de huisvestingsprojecten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika.

Reageer op dit artikel