nieuws

Nera Vastgoed verkoopt 17 appartementen in Zoetermeer

Beleggingen

Nera Vastgoed verkoopt 17 appartementen in Zoetermeer
Bellamyhove Zoetermeer

Nera Vastgoed heeft zeventien huurappartementen met bergingen en parkeerplaatsen aan de Jacobus Bellamyhove in Zoetermeer verkocht aan Hollandse Huizen.

Dat meldt Nera Vastgoed in een persbericht zonder financiële details. De appartementen zijn onder eigen regie ontwikkeld, gebouwd en verhuurd. Namens de verkoper trad Neo Property Solutions op als makelaar. De koper liet zich bijstaan door Barmentloo Vastgoed. De prijs bedroeg 3.462.500 euro, blijkt uit de akte van levering. De koper is Stichting Maatschap Hollandse Huizen Zoetermeer.

Het totale complex bestaat uit 73 appartementen, parkeerplaatsen en bergingen en werd in 2011 opgeleverd. Het grootste deel van de woningen is bij oplevering verkocht aan woningbouwvereniging Vidomes.

Reageer op dit artikel