nieuws

Urban Industrial koopt bedrijfsruimten in Amsterdam

Beleggingen

Urban Industrial koopt bedrijfsruimten in Amsterdam
Basisweg 38-42-Amsterdam

Urban Industrial (UI) heeft recent de industriële panden gelegen aan de Basisweg 38-42, Isarweg 6-
10 en Donauweg 21 in Amsterdam gekocht.

De prijs bedraagt 7,4 miljoen euro, staat in de akte van levering. De aankoop past in de langetermijnstrategie van UI en sluit aan bij eerdere acquisities van de belegger in het gebied. Het complex heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 13.000 m2 en is verhuurd aan zes partijen. UI ziet mogelijkheden waarde toe te voegen via actief asset management.

In deze transactie werd UI geadviseerd door DLA Piper en Bicker Vastgoed.  Verkoper Ehabre Holding werd geadviseerd door Schipholland Makelaars en SWDV Advocaten.

UI financiert en investeert in industrieel vastgoed in Nederland. In een relatief korte periode heeft de onderneming een vastgoedportefeuille opgebouwd met een waarde van meer dan 240 miljoen euro, inclusief de nu bekendgemaakte aankoop.

Reageer op dit artikel