nieuws

CBRE GI verkoopt Beatrix II aan Goldman Sachs

Beleggingen

CBRE GI verkoopt Beatrix II aan Goldman Sachs
Prinses Beatrixlaan 23 Den Haag

CBRE Global Investors heeft het kantoorgebouw Beatrix II verkocht aan Goldman Sachs.

Volgens de akte van levering bedraagt de koopprijs 59,0 miljoen euro. Beatrix II is een kantoorgebouw aan de Prinses Beatrixlaan 23 in het central business district van Den Haag. Het gebouw telt negentien lagen en omvat 25.000 m2 kantoorruimte, 3.000 m2 archiefruimte en en 223 parkeerplaatsen. Het pand heeft één huurder en dat is PostNL.

‘Met deze transactie hebben we ons verkoopprogramma afgerond, waarbij de opbrengsten worden geherinvesteerd in nieuwe projecten zoals WTC Utrecht, NoMa House en de mogelijke uitbreiding van WTC Amsterdam’, zegt Ronald van der Waals, Fund manager of the CBRE Dutch Office Fund.

Reinier Wegman, head of Sales bij Savills Nederland: ‘Wij zien steeds meer interesse van buitenlandse institutionele en opportunistische beleggers in de Haagse kantorenmarkt.’

Savills adviseerde de verkoper CBRE Global Investors. JLL adviseerde koper Goldman Sachs.

Reageer op dit artikel