nieuws

Standard Life Investments koopt logistiek in Veghel

Beleggingen

Het Global Real Estate Fund van Standard Life Investments heeft een distributiecentrum van 58.500 m2 in Veghel verworven. Het betreft een off-market deal ter waarde van ongeveer 30 miljoen euro.

Standard Life Investments koopt logistiek in Veghel
Doornhoek 3865, Veghel

Het door Standard Life Investments aangekochte distributiecentrum, dat in 2009 is gebouwd, ligt aan Doornhoek 3865 en wordt door Goossens Meubelen op basis van een langjarige huurovereenkomst gehuurd. Alle leveringen aan klanten van Goossens Meubelen komen hiervandaan.

James Britton, beheerder van het Global Real Estate Fund zei: ‘Wij verwachten dat de Nederlandse logistieke sector een aantrekkelijk rendement zal blijven opleveren. De verwerving van dit distributiecentrum is een mooie toevoeging aan onze portfolio en zal zowel aan de winstgevendheid van het fonds bijdragen, als aan de gemiddelde huurtermijn.’

De verkopende partij werd vertegenwoordigd door TLF real estate, Standard Life Investments door Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel