nieuws

Sagax verwerft bedrijfspand DNP in Haarlem

Beleggingen

Sagax verwerft bedrijfspand DNP in Haarlem
Haarlem Oudeweg 42

Sagax Industrial 4 heeft het bedrijfspand van DNP Imagingcomm Europe van 7.200 m2 aan Oudeweg 42 in Haarlem gekocht.

Dat blijkt uit Kadastercijfers. Het complex beschikt over 1.900 m2 kantoorruimte en 5.300 m2 bedrijfsruimte, gelegen op 10.350 m2 eigen grond. De koopsom bedraagt 4,5 miljoen euro, staat in de akte van levering van 6 oktober. Verkopers zijn Verwaltung Neunundfünfzigste Sachwert Rendite-Fonds Holland en Neunundfünfzigste Sachwert Rendite-Fonds Holland.

Het pand is gebouwd in 2001 en is langjarig verhuurd. Sagax investeert in commercieel vastgoed, voornamelijk in bedrijfsruimte- en light industrial. De verkoper werd bij het tot stand komen van de overeenkomst geadviseerd door BNP Paribas Real Estate. Dentons Boekel trad op als juridisch adviseur van verkoper.

Reageer op dit artikel