nieuws

Emissie Woningfonds Nieuwegein van Annexum gestart

Beleggingen

Emissie Woningfonds Nieuwegein van Annexum gestart

Annexum is gestart met de emissie van Woningfonds Nieuwegein. Het is het tweede woningfonds van Annexum dit jaar.

Met deze emissie wil het bedrijf  zes miljoen eigen vermogen ophalen. De interesse voor deelname is groot, waardoor Annexum verwacht dat het fonds snel voltekend zal zijn.

De fondsinvestering is veertien miljoen (inclusief bijkomende kosten) waarvan 57 procent met eigen vermogen en 43 procent met fondsvermogen wordt gefinancierd. Hiertoe worden 240 participaties van 25.000 euro uitgegeven. Instappen kan met een minimum van 2 participaties. Het fonds verwacht een direct beleggingsrendement van 6,1 procent gemiddeld over 10 jaar en keert 2 keer per jaar uit.

Woningfonds Nieuwegein bezit en exploiteert Wattbaan 27 in de opkomende wijk Plettenburg in Nieuwegein. Het object is een getransformeerd kantoorgebouw, speciaal herontwikkeld voor starters. De 77 appartementen met elk een eigen buitenruimte en parkeerplek zijn inmiddels allemaal verhuurd. De woningen zijn instapklaar en dragen een energielabel ++.

Reageer op dit artikel