nieuws

Van Ettekoven koopt winkelpassage centrum Gouda

Beleggingen

Van Ettekoven koopt winkelpassage centrum Gouda
winkelpassage Nieuwe Markt in Gouda

Van Ettekoven Holding heeft de 6.200 m2 grote winkelpassage en parkeergarage Nieuwe Markt in Gouda van Vastgoed Eta Oost gekocht.

Dat bericht adviseur Castanea Bedrijfsmakelaars in een persbericht zonder financiële details. Uit de akte van levering (Kadaster) van 2 oktober blijkt dat de koopsom 24,85 miljoen euro bedraagt. Het grotendeels overdekte winkelcentrum ligt centraal in de binnenstad van Gouda aan de Nieuwe Markt en Wilhelminastraat en omvat 6.200 m2 winkelruimte. Huurders in het winkelcentrum zijn onder meer Kruidvat, SNS bank, Eye Wish opticiens, Bruna en Bagels en Beans.

De parkeergarage aan de Lem Dulstraat, door Q-Park geëxploiteerd, biedt 480 parkeerplaatsen en is de belangrijkste parkeergarage van de binnenstad van Gouda. Castanea Bedrijfsmakelaars en Abram makelaardij hebben de koper geadviseerd in deze transactie. De verkoper, Vastgoed Eta Oost, is geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman en Wakefield.

Reageer op dit artikel