nieuws

Mooiland verkoopt commerciële ruimten in Cuijk

Beleggingen

Mooiland verkoopt commerciële ruimten in Cuijk
Lavendel Cuijk

Woningcorporatie Mooiland heeft de commerciële ruimten aan de Lavendel 240-382 in Cuijk verkocht aan vastgoedbeleggingsfonds Duinweide Supermarkten.

De ruimten bestaan uit supermarkt Jumbo, fysiotherapeut Hofmans & Van Benthum, wijkaccommodatie De Nielt, kapsalon Lavendel en nog een te verhuren unit. De totale oppervlakte bedraagt 3.560 m2. Volgens de akte van levering bedraagt de prijs 6,55 miljoen euro.

Duinweide Supermarkten is gevestigd in Alpen aan den Rijn en belegt in Nederlandse supermarkten en wijkwinkelcentra. Mooiland is tijdens het verkoopproces begeleid door Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs uit Nijmegen. Rely vastgoed heeft Duinweide Supermarkten begeleid bij de aankoop.

Reageer op dit artikel