nieuws

Belegger koopt Pand Noord Amsterdam

Beleggingen

Belegger koopt Pand Noord Amsterdam
Pand Noord, Meeuwenlaan 98-100 Amsterdam

Een particuliere belegger heeft het kantoorgebouw Pand Noord aan Meeuwenlaan 98-100 in Amsterdam gekocht van Heerenstede Vastgoed.

Heerenstede Vastgoed heeft het object ruim 10 jaar in eigendom gehad en kocht het destijds voor 6,5 miljoen euro (Kadaster) van Imca Vastgoed. Appelhoven begeleidde in die tijd de verkooptransactie namens Imca Vastgoed.

Pand Noord is een industrieel bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Noord. In 1917 bouwde Louis Reyners op deze plek de eerste loods voor zijn bedrijf in hef- en hijsgereedschappen. Nu huizen Pand Noord bedrijven werkzaam in de media, creatieve en entertainment industrie.

Het metrage bedraagt circa 7.000 m2. Huurders zijn onder andere Kidsweek (Sijthoff Media Groep), New Media 2day, Het Consulaat en The Secret Lab. Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft deze transactie namens Heerenstede begeleid. De koper werd begeleid door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel