nieuws

Altera verwerft 91 appartementen in Den Bosch

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft met Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier overeenstemming bereikt over de verwerving van 91 nieuwbouw appartementen en twee commerciële ruimten in het project Belvédère in het Paleiskwartier te Den Bosch.

Altera verwerft 91 appartementen in Den Bosch

Het plan Belvédère omvat totaal 150 appartementen, waarvan er 91 zullen worden verhuurd door Altera. De overige 59 appartementen worden momenteel door Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier verkocht.

Het project ligt naast het Centraal Station, aan de voet van de nieuwe Paleisbrug. Voorzieningen zoals restaurantjes, winkels en cafeetjes zijn op loopafstand zowel in het Paleiskwartier en de binnenstad te vinden. De ontwikkeling bevat twee-, drie- en vierkamerappartementen, verdeeld over negen verdiepingen.

Huurders parkeren in de onderliggende verdiepte parkeergarage. De appartementen, variërend in omvang tussen 56 en 133 m2 met zeer ruime balkons en dakterrassen, worden voornamelijk verhuurd in het middensegment vanaf circa 800 euro per maand.

Het project is ontwikkeld door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier: een publiek-private samenwerking tussen gemeente Den Bosch, Koninklijke Volker Wessels Stevin en de NIBC Bank. De realisatie wordt verzorgd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling (VolkerWessels). De start van de bouw is voorzien in oktober 2017 en de oplevering volgt naar verwachting eind 2019.

Altera Vastgoed heeft 2 miljard euro aan vastgoed onder beheer.

Reageer op dit artikel