nieuws

Wertha Investment verkoopt drie beleggingsobjecten

Beleggingen

Wertha Investment verkoopt drie beleggingsobjecten
Spaarbank in aanbouw

Wertha Investment I verkoopt drie beleggingsobjecten in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Ridderkerk.

De voormalige Spaarbank, gelegen aan Botersloot 25 te Rotterdam, volledig verhuurd aan het Luzac College en Colliers. Het monumentale pand is 4.000 m2 groot en beschikt over ruim 80 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Koper is een particuliere belegger. Het beheer is in handen van EyeOnProperty.

Fascinatio Boulevard 562 te Capelle aan den IJssel. Het betreft 4.300 m2 kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen, deels verhuurd aan diverse huurders waaronder Daikin. De koper is een particuliere belegger en werd geadviseerd door Abram Makelaardij. Koopprijs is 3.000.000 (Kadaster).

Kastanjelaan 6a te Ridderkerk, een solitair kantoorgebouw van 1.100 m2, is verkocht voor 625.000 euro (Kadaster) aan MvM Vastgoed.

Verkoper werd bij alle transacties geadviseerd door Loyens & Loeff en Parc Makelaars

Reageer op dit artikel