nieuws

European Investment Engineering koopt kantoor Eindhoven

Beleggingen

Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf heeft het kantoorgebouw aan Luchthavenweg 38 in Eindhoven verkocht aan European Investment Engineering.

European Investment Engineering koopt kantoor Eindhoven
kantoorgebouw aan Luchthavenweg 38 in Eindhoven

Dat blijkt uit de akte van levering van 5 juli (Kadaster). De koopsom bedraagt 2,35 miljoen euro. Het gebouw bestaat uit 1.857 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen. Het gebouw heeft 71 parkeerplaatsen (parkeernorm 1:26). Het ligt op een ruim perceel aan de hoofdweg van bedrijventerrein Eindhoven Airport.

Het gebouw wordt gehuurd door AAFM Facility Management. Zij helpen opdrachtgevers bij het ontwerpen, inrichten, uitvoeren en optimaliseren van facilitaire dienstverlening. De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door Colliers International.

Reageer op dit artikel