nieuws

Newomij koopt 23 appartementen in Alphen aan den Rijn

Beleggingen

Newomij heeft op 18 november jongstleden de koopovereenkomst getekend met VORM Ontwikkeling voor de aankoop van 23 appartementen in Alphen aan den Rijn. De woningen maken deel uit van het bouwplan De Triangel.

Het project ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn aan het Thorbeckeplein. In totaal gaat het om 23 appartementen met 23 eigen parkeerplaatsen op een afgesloten terrein. Het appartementencomplex bestaat uit vier bouwlagen, waarbij een aantal appartementen gelegen op de begane grond een eigen tuin hebben. De overige appartementen op de verdiepingen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. De gemiddelde woonoppervlakte bedraagt 75 m2.

De aankoop is begeleid door Koppes Makelaardij.                                           

Reageer op dit artikel