nieuws

Altera verkoopt 33 woningen

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft negen eengezinswoningen in Gulpen, alsmede zestien seniorenwoningen en acht eengezinswoningen in Bocholtz verkocht aan een particuliere belegger.

De woningen in Gulpen, met bouwjaar 1988, resteren na een uitpondproject (oorspronkelijk 20 eenheden). De woningen in Bocholtz vormen een onaangebroken complex met bouwjaar 1990. Altera Vastgoed heeft de woningen verkocht om haar portefeuillestructuur verder geografisch te concentreren in de Randstad en de flankgebieden en om te verjongen. De verkoop komt op een moment van een sterke vraag naar goede woningbeleggingsproducten. De verkoopopbrengst leverde Altera een positief resultaat op ten opzichte van de boekwaarde. Capital Value heeft het verkoopproces namens Altera Vastgoed begeleid.

Reageer op dit artikel