nieuws

Park de Griffioen koopt appartementencomplex Zwolle

Beleggingen

Park de Griffioen bv heeft appartementencomplex Het Vizier in Zwolle gekocht van D.G.S. vof. Het complex telt 24 appartementen van 100 tot 165 m2.

De 24 parkeerplaatsen en bergingen in de onderliggende garage maken ook deel uit van het koopcontract. Het Vizier is een relatief jong appartementencomplex uit 2002 dat bestaat uit 24 appartementen met een omvang die varieert van 100 tot 165 m2.  Alle woningen beschikken over een balkon of terras met ligging op het zuiden of westen.

Het complex ligt in de wijk Stadshagen in Zwolle. Deze wijk ligt aan de noordwestzijde van Zwolle en telt 22.810 inwoners. Stadshagen kenmerkt zich door een jonge bevolking; 35,3 procent bestaat uit de leeftijdsgroep 25-45-jarigen. Lokin Tamse adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. TW Residential en CBRE traden op als adviseur van Park de Griffioen bv.

Reageer op dit artikel