nieuws

ASR koopt Jumbo-supermarkt Arnhem voor 3,8 miljoen

Beleggingen

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft voor 3,79 miljoen euro een Jumbo-supermarkt met parkeerplaatsen in Arnhem gekocht van RFM Woning-Winkelfonds V C.V..

Dat blijkt uit de in het Kadaster vermelde akte van levering van 30 september. Het gaat om een supermarkt aan Amsterdamseweg 27-33 in Arnhem, waarin supermarktconcern Jumbo is gevestigd. De supermarkt heeft een vloeroppervlakte van 1.760 m2 en beschikt over 77 parkeerplaatsen. De akte van levering meldt ASR Dutch Prime Retail Custodian als koper. Als verkoper duidt de akte aan Bewaarder RE Woning-Winkelfonds V en RFM Woning-Winkelfonds V C.V.

In een eigen persbericht meldt ASR dat de koop is verricht namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. KroesePaternotte en Houthoff Buruma traden op als adviseurs van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Camvast begeleidde de transactie namens de verkoper. (MvL)

Reageer op dit artikel