nieuws

Altera koopt 60 appartementen in Heemskerk

Beleggingen

Altera Vastgoed en de Volendamse aannemer HSB hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 60 appartementen. Het betreft de ontwikkeling van de voormalige raadhuislocatie aan Bachstraat 6 in Heemskerk.

Het plan wordt ontwikkeld door de v.o.f. Bachstraat (een samenwerking tussen BPD en HSB). De v.o.f. Bachstraat heeft eind 2015 deze binnenstedelijke locatie in de nabijheid van het centrum van de gemeente Heemskerk overgenomen. De v.o.f. is verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van 114 appartementen met bijbehorende halfverdiepte parkeergarage. Het plan bestaat uit twee aaneengesloten appartementengebouwen. Zestig appartementen worden ontwikkeld voor Altera Vastgoed en worden verhuurd in de vrije sector (middensegment) huur. Het betreft appartementen van circa 60 tot 92 m2 woonoppervlakte. De overige 54 appartementen worden ontwikkeld ten behoeve van de vrije verkoop. De start bouw is voorzien in het vierde kwartaal van 2017.

Reageer op dit artikel