nieuws

Valad koopt kantoorgebouw Victoria in Rotterdam

Beleggingen

Valad Europe heeft voor Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) het 22.778 m2 grote kantoorgebouw Victoria aan Fascinatio Boulevard 200-300 in Rotterdam en 478 parkeerplaatsen gekocht van CBRE Global Investors.

Valad koopt kantoorgebouw Victoria in Rotterdam

Victoria bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwen van tien verdiepingen aan de A16. Het is in 2008 gebouwd en ontworpen door architect Marcel van Schalk. Huurders zijn onder andere KPMG, Meijburg & Co, Refresco, Pointlogic en Towers Watson. Volgens de akte van levering bedraagt de koopprijs 37.255.000 euro . 

De aankoop volgt op de recente acquisitie van de Haagse Poort in Den Haag. Met deze transactie komt het investeringsvolume voor VNDP op circa 300 miljoen euro. De Mik Bedrijfshuisvesting stond Valad Europe bij de verkoop bij. CBRE, JLL en DTZ Zadelhoff adviseerden CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel