nieuws

LaSalle IM koopt 460 woningen in Breda en Tilburg

Beleggingen

LaSalle Investment Management heeft voor 70 miljoen euro 460 woningen gekocht in Breda en Tilburg.

LaSalle IM koopt 460 woningen in Breda en Tilburg

Dat bevestigt Diederik Bakker, national director Benelux van LaSalle Investment Management (LaSalle IM). De portefeuille bestaat uit gereguleerde en vrijesector-appartementen met parkeerplaatsen in vier nieuwe gebouwen. De bewoners zijn vooral jonge professionals. De nieuwste aankoop vond plaats namens een separate account cliënt, naar verluidt uit Duitsland.

Het is de achtste Nederlandse acquisitie van LaSalle IM in twee jaar tijd. De investment manager kocht in 2015 ook 350 woningen van de Maastrichtse corporatie Servatius voor 42 miljoen euro en kantoorgebouw Groot Willemsplein in Rotterdam van LSI voor 36,3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel