nieuws

ING verkoopt winkelruimte in Mosae Forum Maastricht

Beleggingen

ING Real Estate Development heeft ruim 3.000 m2 winkelruimte in winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht verkocht aan een lokale particuliere belegger.

ING verkoopt winkelruimte in Mosae Forum Maastricht

Het gaat om vijf commerciële units rond een centraal plein in het souterrain van Mosae Forum. Het winkelcentrum ligt tussen de Markt en Maasboulevard in Maastricht. Het gaat om twee appartementsrechten, bestaande uit vijf verhuurde winkelruimten die aan de in- en uitgang liggen van de Q-Park parkeergarage op niveau -1. In totaal gaat het om 3.030 m2 BVO. De jaarlijkse huurstroom bedraagt 440.000 euro.

De commerciële ruimtes zijn langjarig verhuurd aan Amazing Oriental Maastricht, Saveurs, 50/50 Store, Turquoise Mosae Gusto en Bufkes/van Melik du Chef. Vanwege een wijziging in de vastgoedstrategie heeft ING Real Estate Development in september besloten de commerciële units te verkopen door middel van een vrijwillige veiling. Een lokale particuliere belegger heeft voorafgaand aan de veiling overeenstemming met ING RED bereikt over een onderhandse verkoop van de commerciële units. Een transactieprijs is door partijen niet bekendgemaakt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de koper. DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie op namens verkoper ING RED.

Reageer op dit artikel