nieuws

Duinweide koopt 8.226 m2 aan supermarkten

Beleggingen

Duinweide Investeringen heeft vijf supermarkten gekocht met een totale oppervlakte van 8.226 m2 in Castricum, Den Haag, Leeuwarden en Zwolle.

De initiatiefnemer en beheerder van beleggingsinstellingen heeft de supermarkten gekocht via een aandelentransactie van een fonds dat beheerd wordt door Bouwfonds Investment Management. De winkels zijn verhuurd aan Ahold Real Estate & Construction, Jumbo Supermarkten, C1000 Vastgoed Huur en Coop Vastgoed.

De aandelentransactie bestaat uit twee Albert Heijn-supermarkten met een bruto vloeroppervlakte van 2.449 m2 in Castricum en 1.229 m2 in Den Haag, twee Jumbo-supermarkten van 1.812 m2 en 1.501 m2 in Leeuwarden en een COOP-supermarkt van 1.235 m2 in Zwolle. De huurcontracten lopen gemiddeld tot begin 2022.

BarentsKrans trad op als juridisch adviseur van de verkoper. De koper werd juridisch bijgestaan door Zuidbroek notarissen en is bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel