nieuws

Royal HaskoningDHV verkoopt hoofdkantoor aan Blackstone

Beleggingen

Royal HaskoningDHV heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort verkocht aan een vastgoedfonds dat door Blackstone wordt beheerd. Het gaat om een complex van in totaal 26.000 m2.

Royal HaskoningDHV verkoopt hoofdkantoor aan Blackstone

Het volledig gerenoveerde kantoor bevindt zich aan Laan 1914 35 in Amersfoort. Het bestaat uit vier delen; de gebouwen A, B en C zijn in 2011 geheel gerenoveerd en hebben een verhuurbare vloeroppervlakte van 18.000 m2. Kantoorgebouw D, gebouwd in 1999, heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 8.000 m2. De prijs voor het hele complex bedraagt volgens de akte van levering 22,9 miljoen euro. 

Royal HaskoningDHV is een advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau met 7.000 medewerkers die diensten verlenen in meer dan 130 landen. Het bedrijf werkt in Nederland vanuit elf kantoren. DTZ Zadelhoff adviseerde Royal HaskoningDHV bij deze transactie.

Reageer op dit artikel