nieuws

Bouwinvest koopt 39 appartementen in Apeldoorn

Beleggingen

Bouwinvest neemt 39 vrijesectorappartementen af in nieuwbouwproject De Rokade aan de Loolaan in Apeldoorn.

Bouwinvest koopt 39 appartementen in Apeldoorn

De vastgoedvermogensbeheerder sloot daartoe een overeenkomst met Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Het volgens Bouwinvest hoogwaardige appartementengebouw verrijst in het noordwesten van Apeldoorn nabij Paleis Het Loo en het Paleispark, dichtbij de binnenstad. Het is onderdeel van project Signatuur dat ook twee gebouwen met koopappartementen omvat.

De appartementen in De Rokade variëren in gebruiksoppervlakte van 90 m2 tot 115 m2 en hebben elk een balkon of terras dat uitzicht biedt op de Loolaan. De aankoop vindt plaats namens het Bouwinvest Residential Fund.

Reageer op dit artikel