nieuws

Aanvulling W.P. Carey koopt Stern-panden

Beleggingen

De Amerikaanse beleggingsfonds W.P. Carey heeft tien panden van Stern Groep gekocht voor 57,2 miljoen euro in een sale-and-lease-backtransactie, meldden we gisteren. Colliers International adviseerde Stern bij deze transactie.

De tien vestigingen van in totaal 52.000 m2 worden langjarig teruggehuurd van W.P. Carey. Het betreft grote overwegend moderne dealerpanden die al geruime tijd in gebruik zijn bij Stern Auto (Mercedes-Benz, 4x), Arend Auto (Renault, 2x), Ardea Auto (Ford, 1x), Vireo Auto (Fiat merken, 1x) en Heron Auto (Volkswagen/Audi, 2x).

Colliers International en Van Doorne begeleidden Stern Groep bij deze transactie. MRP Holding, Deloitte en NautaDuthil hebben de belangen van W.P. Carey behartigd.

Reageer op dit artikel